fbpx
 

Кулинарно шоу на Рибния фест в Царево

За 6-та поредна година в началото на септември в Царево ще
се проведе Рибен Фестивал. Гостите на него ще имат шанса да опитат от специалитета на топ готвача Ути Бъчваров – миди с ориз по царевски. Те се приготвят по традиция върху тиган, направен от локомотив. Началото на събитието е 12.00 часа на 4-ти септември.

Жителите и гостите на Царево ще се насладят на рибена чорба, приготвена от 6 различни кулинарни отбора в оспорвано състезание чия рецепта за вкусотията е по-добра. Освен кулинарна надпревара ще се проведат и състезания по ветроходство и подводен риболов. Както и любителски велопоход от Царево до Лозенец и назад.

Музикалната програма също няма да разочарова посетителите. Звездите й безспорно са рокаджиите от БТР. С балкански ритми ще разтърсят сцената победителите от „България търси талант“ – оркестър Виво Монтана. Любимецът и победител в „Х фактор“ Рафи ще забива с група Rewind. Водещ на събитието е актьорът Васил Драганов.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.