fbpx
 

Възстановяват полетите Истанбул-Варна от 13 ноември

Авиокомпанията „Търкиш Еърлайнс“ планира да възстанови редовната си линия от Истанбул до Варна от 13ти ноември 2020. Между морската ни столица и турския мегаполис полетите ще се осъществяват два полета седмично – в понеделник и в петък. Полетите са в продажба на сайта на авиокомпанията.

Полетите между Истанбул и Варна бяха прекъснати през март заради мерките за ограничаване на пандемията и намерението на авиокомпанията беше да ги възобнови от 2021.

В същото време обаче турското правителство обмисля възможността за връщане към национална карантина и забрана за международни полети.  В големите градове до края на декември ще бъде обявен и полицейски час. Обсъжда се и забраната на новогодишните събития – концерти, шоу програми, панаири, изложби и детски партита.

Като само преди дни властите обявиха, че удължават летния сезон до 15 ноември в опит да дадат глътка свеж въздух на туризма. Противниците на радикалните мерки са именно представителите на туристическата индустрия.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.