fbpx
 

Летим директно от София до Рига

Директни полети между София и Рига, Латвия пуска латвийската авиокомпания „Еър Балтик“ (Air Baltic Corporation AS). Директните полети ще започнат от май догодина, съобщиха от оператора на софийското летище „СОФ Кънект“. Самолетите на компанията ще летят между българската и латвийската столица три пъти седмично – във вторник, четвъртък и събота. Засега полетите са планирани за периода от 2 май до 26 октомври.

„Еър Балтик“ е хибридна компания, която комбинира най-доброто от традиционните превозвачи и нискотарифните авиокомпании. Фирмата е 98 процента държавна собственост. Все още не е ясно каква ще е цената на полетите, като тя ще се определя основно на база търсенето. Авиопревозвачът „Еър Балтик“ лети до над 70 дестинации в Европа, Близкия Изток и Азия и разполага с най-младата флотилия в Европа.

 

 

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.