fbpx
 

Летим от Варна до Виена за 30 евро

Нови евтини полети от Варна до Виена стартират нискотарифен авиопревозвач Wizz Air. От 28-ми април ще можем да летим до австрийската столица на цени, започващи от 29,99 евро. Полетът ще бъде всеки вторник и събота и ще даде шанс на българските туристи да поемат една от културните столици на Европа, както и чуждестранните гости да се докоснат до богатствата и историята на България.

Така компанията предлага общо 44 маршрута до 20 държави, до които може директно да се лети от България. През 2018-та година превозвачът стартира общо 5 нови услуги от страната ни, включително полети до гръцката столица Атина, френската перла Ница, вратата към Андалусия – Малага и Португалската столица Лисабон. С полетите до Виена, дестинациите предлагани от Варна стават общо 9.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Alehander_Popkonstantinov@dpbweb.com

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.