fbpx
 

Летим от Варна до Виена за 30 евро

Нови евтини полети от Варна до Виена стартират нискотарифен авиопревозвач Wizz Air. От 28-ми април ще можем да летим до австрийската столица на цени, започващи от 29,99 евро. Полетът ще бъде всеки вторник и събота и ще даде шанс на българските туристи да поемат една от културните столици на Европа, както и чуждестранните гости да се докоснат до богатствата и историята на България.

Така компанията предлага общо 44 маршрута до 20 държави, до които може директно да се лети от България. През 2018-та година превозвачът стартира общо 5 нови услуги от страната ни, включително полети до гръцката столица Атина, френската перла Ница, вратата към Андалусия – Малага и Португалската столица Лисабон. С полетите до Виена, дестинациите предлагани от Варна стават общо 9.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.