fbpx
 

Летим до 6 нови дестинации от Варна през зимата

Полети до 6 нови дестинации са включени в зимния график на летище Варна, съобщиха от оператора на аеропорта Фрапорт. Два пъти седмично ще могат да летят жителите и гостите на града до Ливърпул във Велиобритания – в понеделник и петък. Сред другите нови дестинации е германската столица Берлин, до която полетите ще се осъществяват във вторник и събота. Самолетите от Варна ще кацат на летище Шьоненфелд.

Още две са новите дестинации, които ще бъдат достъпни от Варна през тази зима – Хамбург и Кьолн. Полетите до Хамбург ще се осъществуват вторник и събота, а тези до Кьолн – в четвъртък и неделя. Нови са и въздушните маршрути до Копенгахен и Париж. Ако искате да пътувате от Варна до датската столица това може да се случи два пъти седмично – във вторник и във събота. Полетите до Париж ще се провеждат в четвъртък и неделя.

Общо 17 са дестинациите, които ще бъдат достъпни от българския морски град през тази зима, съобщиха от Фрапорт. Освен 6-те нови дестинации ще продължат и всекидневните полети до София и австрийската столица Виена. 5 възможности за пътувания седмично са предвидени в графика на летището до Лондон. В Германия се обслужват още Дортмунд и Меминген. В разписанието на аеропорта са включени още Тел Авив в Израел, Милано в Италия, Ларнака в Кипър, Москва в Русия, Истанбул в Турция и Айндховен в Холандия.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.