fbpx
 

Безплатен лифт на Мечи чал на 8 февруари

На 8 февруари за 21-ви път в Чепеларе ще отбележат годишнината от спечелването на златен медал в биатлона от олимпийската надпревара в Нагано 1998 г. от Екатерина Дафовска. Самата победа реално бе извоювана на 9 февруари, но датата е сменена за честването. В деня на празника лифта до ски зоната на Мечи чал ще е безплатен.

Mechi chal free lift

За да се възползвате от екстрата обаче ще трябва да се включите в игрите и състезанията, организирани по повод празника, съобщиха от община Чепеларе. Предвидено е състезание по ски и сноуборд слалом в различни възрастанови групи. За най-малките деца също са планирани атрактивни игри и надпревари. Еастествено празникът няма да мине и без музика и танци.

Mechi chal free lift
Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.