fbpx
 

Безплатен масаж за всеки гост в хотел Вихрен Палас в Банско

Всеки гост на 4-звездния хотел Вихрен Палас, който се настани от 1-ви декември 2016 г. до 14 април 2017 г. ще получи безплатен масаж. 15-минутната процедура може да бъде заявена на спа рецепцията в хотела.

През този сезон спа центъра на хотела ще бъде управляван от гръцката фирма Aegeo Spas. Компанията управлява 130 спа центъра на територията на Гърция.

В спа центъра на хотела можете да релаксирате в топлия басейн със стъклен покрив, да се отпуснете в сауната или парната баня или да се възползвате от един от многобройните масажи, които се предлагат в центъра.

На разположение на гостите е и фитнес център, така че да не губят добрата си форма по време на ваканцията. Помислено е и за най-малките, за които в хотела има детски кът с разнообразни играчки.

За добро хапване можете да избирате между ресторанти, които предлагат средиземноморска, европейска или българска кухня. В хотела има също и пицария – сладкарница, както и рок бар.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.