fbpx
 

Безплатен нет в забележителностите на Несебър

От община Несебър работят по европейски проект, с който ще осигурят безплатен интернет в 10 от най-посещаваните туристически точки на града и околните курорти. Туристите вече ще могат да комуникират и сърфират безплатно онлайн на площад „Жулиета Шишманова“, на площад „Месемврия“ в стария град на Несебър, защитен от ЮНЕСКО, както и в античния амфитеатър и южния парк на града.

В Несебър са предвидени още три точки за безплатен интернет достъп – автобусната спирка в Стария Несебър, Северния паркинк и на градския стадион в града. Освен това безплатен интернет в Несебър, чрез който гостите да могат да споделят красотите на България в социалните мрежи, е предвиден да бъде пуснат още на централния площад в Обзор, в центъра на Равда и в центъра на Свети Влас.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.