fbpx
 

Безплатен рок концерт в Албена

Всяка събота в курортен комплекс Албена можете да се насладите на напълно безплатни концерти. Стартът на шоуто и на 5-ти август е от 21 часа на откритата сцена до хотел Добруджа. Туристите ще могат да се насладят на вечните хитове на Queen изпълнени от българска рок банда със солист Теодор Койчинов. Диригент, инициатор и ръководител на проекта Шоуто продължава – Queen Tribute е виенският възпитаник Димитър Косев.

Зрителите ще могат да чуят и да пеят с изпълнителите най-популярните песни на Фреди Меркюри и компания като Bohemian Rhapsody, The Show Must Go on, Who Wants to Live Forever, We are the Champions, I want to break free, Crazy little thing called love, Somebody to Love,  We Will Rock You, Love of My Life. Няма да бъде пропусната и песента Barcelona, която Фреди Меркюри изпълни с Монсерат  Кабайе.

Оркестрацията на песните e на Пламен Проданов, Свилен Димитров и Димитър Косев. В концерта ще вземат участие още Божидар Тонев – китара, Александър Тумангелов – барабани, Павел Цонев – клавир и вокали, Таньо Сандев – бас китара и вокали, Елена Петрова и Иванина Колева – вокали. Следващата събота, на 12-ти август, публиката в Албена ще може да се наслади на безплатен концерт на група Акага.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.