fbpx
 

Безплатни кънки в София

На 4-ти декември между 12 и 20 часа всеки, който има желание може да направи първите си стъпки или пък да упражни уменията си в карането на кънки на лед. Българска федерация спорт за всички организира за 28–ми пореден път – Зимно предизвикателство`2021.

Събитието ще се проведе на пързалка „ЮНАК“, като за това време входът ще е свободен, а кънките безплатни.

ice skating sofia

Ледена пързалка „ЮНАК“ отвори врати за посетители на 1 декември. Най-голямото съоръжение в София е разположено на ледена площ от 1200 кв/м. Всеки делничен ден сесията, която започва в 10 часа ще бъде безплатна за деца до 7-годишна възраст. Входът за пързалката с кънки под наем е 12 лв. Вход със собствени кънки е 10 лв. Билет за 12 посещения, валиден от 01 декември 2021 до 01 февруари 2022 е на промоционална цена от 99 лева (без включен наем на кънки). Наем на „пингвин“ е 10 лв. Урок с инструктор е на цена от 15 лв.

ice skating sofia

Всяка събота и неделя от 9 до 10 часа пък ще се провежда новосъздадената програма „Първи стъпки на леда“ за деца до 10 години. Тренировките ще се провеждат от трикратната олимпийска медалистка по шорттрек Евгения Раданова и многократния ни национален шампион по фигурно пързаляне Найден Боричев.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.