fbpx
 

Безплатни кънки днес в София

Напълно безплатно можете да карате кънки днес в София. Причината е отварянето за сезона на ледената пързалка в парк „Възраждане“ в столицата. Тя се намира в многофункционалния спортен комплекс и бе открита през зимата на 2015 г. Така че ако сте фенове на фигурното пързаляне, владеете сложни пируети и искате да се изфукате пред своите приятели, не пропускайте възможността да го направите напълно безплатно.

На пързалката ще работят и инструктури, които ще обучават начинаещи деца и възрастни в тънкостите на пързалянето върху лед. Освен това ще можете да пробвате дали имате талант в хокея на лед или фигурното пързаляне, като на съоръжението в София можете да намерите и подходящите учители. През всяка зима рано сутрин между 8.30 и 9.30 пързалката е безплатна и за ученици от столицата и деца от детските градини.

Ледената пързалка е с площ от 800 квадратни метра и на нея едновременно могат да се забавляват до 100 души. Работното време на съоръжението е от 8.30 до 21. 30 часа, а билети можете да си купите след 21 часа. Цената за вход  е 4 лева, наемът на кънки – 3 лева, а обучение от инструктур за 30 минути – 5 лева на човек.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.