fbpx
 

Безплатни ски уроци в Боровец за световния ден на снега

Напълно безплатно можете да получите първите си уроци по ски и сноуборд в Боровец на 19-ти януари. Тогава в най-стария български зимен ски курорт за осма поредна година ще отбележат Световния ден на снега. Безплатните групови уроци с учители от „Бороспорт“ са с начало от 10 часа, 11 часа, 13 часа и 14 часа. За тях е нужно да се запишете предварително на телефон +359 882 19 68 48 или на имейл адрес  ski_school@borovets-bg.com.

Borovets

За най-малките на празника също са предвидени безплатни занимания и игри в снежния парк „Борокидс“ между 9 и 16 часа. През целия ден дневните карти за деца до 13 годишна възраст ще са на символичната цена от 1 лв. В Боровец между 10 и 14 часа ще се вихри и купон с DJ Martin. Между 11 и 12 часа спасителите от „Планинска спасителна служба“ ще демонстрират на гостите в Боровец техники по безопасност в планината.

Borovets

Между 11:00 и 12:00 часа всеки, който иска да опита тръпката от състезанията по слалом, ще може да се спусне по специално подготвеното трасе до учебния плац на „Бороспорт“ пред хотел „Рила“. Веднага след това, в 12:00 часа, ски-легендата Петър Попангелов ще даде ценни съвети и ще се снима с младите надежди на българските зимни спортове.

Между 11 и 13 часа ще можете да пробвате и късмета си в търсенето на съкровища. Ловът за заровени награди се организира от Българската асоциация по ски свободен и екстремен стил. Те ще демонстрират и как със специални уреди се откриват и хора, затрупани от лавина.

Borovets
Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.