fbpx
 

Гейминг игри и концерти на фестивал в София

На 7 и 8 декември в София ще се проведе младежки благотворителен фестивал на науката, технологиите и изкуствата в София Тех Парк. В програмата на Trap Fest r тази година са включени много събития, свързани с гейминг и музика. Предвидени са творчески и научни работилници.

festival gaming Sofia

И през двата дни между 11 и 20 часа в зала „Джон Атанасов“ ви очакват гейминг турнири за всички почитатели на League of Legends и CS:GO, хип-хоп и рок концерти, танци, театър, наука, ютюбъри и влогъри, VR experience, скрап войни, 3D-принтиране и роботика, настолни игри, стендъп комеди, графити и, хиксъри.

festival gaming Sofia

Цената на дневния билет е 10 лева, но той е валиден за двама посетители. Децата и младежите със специални нужди, както и техните семейства могат да участват във всички събития на фестивала напълно безплатно.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.