fbpx

Ганвие Бийч Клуб – новото бижу на Албена

Ганвие Бийч Клуб – новото бижу на Албена

На 1 юни, на хиляди километри от Африка, отвори врати Ганвие Бийч Клуб – кътче, където мирисът на море, шумът на вълни и копринено мекият пясък носят лятна сантименталност. Разположен в сърцето на плажната ивица във ваканционно селище Албена, Бийч Клуб Ганвие е едно от най-впечатляващите кътчета на западното крайбрежие на Черно море, което обещава едно незабравимо преживяване на своите гости. Ако сте почитатели на екзотичния дизайн, Бийч Клуб Ганвие ще ви грабне с красотата и стила си. Ексцентричният вътрешен дизайн е вдъхновен от многовековните традиции на африканската култура.

Интериорът е издържан в пастелната гама под цветна феерия от светлини. Поръчкови кожени дивани и фотьойли с ковани ъгли, дървени маси и столове и специално внесени дизайнерски образци от естествени материали – дърво, кожа и велур, са акцентите на дизайна.

Внимание привличат върху себе си аксесоарите, текстилът и щампите по стените: африкански фигурки на вкаменелости, черупки на костенурки и морски екземпляри. Вътрешният салон разкрива гледка към безбрежната шир на морето. Сводест таван в колониален стил, формиран по един изключително динамичен начин, вдъхновява с неповторимо усещане за простор и лекота. Сенчеста веранда опасва бара, осигурявайки уединено място за почивка и разговори, а цветовете на летните мебели идват от топлите южноафрикански страни.

Без да губи уединението и чудесната гледка, частният плаж осигурява едновременно слънчево място за къпане и убежище за почивка под деликатните сенки на чадърите със сламен покрив и комфортни шезлонги.  Чудесно място за вечерни партита на открито, когато слънцето не е толкова горещо, а морският бриз носи хлад към бреговете. Бийч Клуб Ганвие предлага на своите гости изобилие от стилно поднесени коктейли, пенливи вина и шампанско.

С летни морски специалитети и „нова” суши концепция, съчетани с модерни музикални ритми и изпълнения на живо, ще изненадва своите гости Ганвие Бийч Клуб през лято 2014.

Плажен клуб, шикозен интериор, различна атмосфера, в съчетание с простор и морска сантименталност, са само някои от синонимите за Бийч Клуб Ганвие, кътче в сърцето на Албена, на хиляди километри от Африка…

Цени, почивка, Албена

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.