fbpx
 

Спечелете подаръци на базар в Бургас

Безплатни подаръци можете да спечелите, ако сте късметлия в томболите на изложението за ръчно изработени предмети, сувенири и храни в Бургас. То ще се проведе от 14-ти до 16-ти април в изложбения център Флора в морския град. От 10 до 20 часа можете да си купите картини, аксесоари, бижута, свещи, дрехи и играчки. Ако сте фен на цветята можете и да си купите нови попълнения за градината и дома.

По време на Handmade design market можете да участвате и в благотворителен базар. Освен да си купите дрехи, аксесоари, картини и книги с кауза, можете и да дарите свои такива. Събраните средства ще се дарят за болни деца. В изложбения център можете да се научите и сами да сътворявате вълшебства по време на специализираните работилници. Майстори на плетени кошове, грънчари и художници ще ви преподадат първите стъпки в света на изкуството.

Чревоугодниците също имат причина да посетят базара в Бургас. Ще можете да пробвате най-различни сладки изкушения като мъфини, шоколади, торти и сладкиши. Или да се насладите на благоухаен хляб, бургери, пица, студени напитки с кафе и шоколад. Както и да се отдадате на удоволствието с чаша малиново вино в ръка. На био пазара ще научите повече за здравословното хранене. Входът за базара е свободен.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.