fbpx
 

Отървете се от бръчките в Банско

Ако искате да се оттървете от бръчките и да се сдобиете със стройно тяло, отделете седмица или две за себе си в Банско. Програмата ЛъкиФит Бюти ще помогне за това кратко време на кожата ви да заблести, а на тялото ви – да възвърне младежките си форми.  Обстановката в 5-звездния хотел Лъки Банско пък гарантирано ще ви предразположи да забравите стреса.

Програмата ЛъкиФит Бюти включва ултразвуков пилинг за лице в рамките на 25 минути и две половинчасови маски. Тялото си пък ще поглезите с антицелулитна терапия, с която ще намалите обиколката на бедрата и ханша,  пилинг и  два радиочестотни половинчасови лифтинга.

За да сте сигурни, че от програмата ще има ефект и ще щади здравето ви, за вас се грижи и медицинско лице. Престоят ви започва с начален медицински преглед в първите дни на програмата. Той включва измерване на кръвно налягане, пулс и кръвна захар, както и помощ от страна на извършващия прегледа лекар. Участниците в програмата се хранят 4 пъти дневно по здравословно меню, като има възможност и за съобразяване със специфични за гостите хранителни режими.

Освен това близостта на Банско до Пирин и Рила ви дава възможност за ежедневни разходки в планината. Естествено с придружител – подготвен планински водач. За извайване на тялото ви ще помогнат и всекидневните тренировки и гимнастика с инструктор. Веднъж в седмицата ще можете да се насладите и на целодневна екскурзия в планината, а в друг ден да пояздите.

Естествено, ако се запишете в програмата, в цената й влиза и настаняване, ползването на басейн, сауна, джакузи, интернет и другите екстри на 5-звездния хотел. Освен това по време на престоя си ще можете да давате за пране дрeхите си напълно безплатно. А като подарък ще получите две тениски и шапка с логото на ЛъкиФит.

Цената на едноседмичната програма ЛъкиФит Бюти, която е с продължителност от 8 дни и 7 нощувки,  започва от 495 евро при самостоятелно настаняване в луксозно студио. Според избрания месец за програмата от годината, стойността на пакета може да се покачи до 572 евро. При настаняване на двама в студио за същата продължителност цената започва от 792 евро и достига до 915 евро.  Ако изберете 14- дневния пакет цената за един започва от 743 евро, а за двама от 1 337 евро.

Резервирайте хотели в Банско
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.