fbpx
 

Златен приз спечели филм за замъка „Влюбен във вятъра“ в САЩ

Българският филм спечели голямата награда ТРИУМФ на конкурса за документални филми, посветени на туризма, в конкурса Global Trend Video Awards. Във финалното гласуване на журито взеха участие 22 души от цял свят.

https://globaltrendawards.com/video/winner-info.php?id=382

Златната статуетка се нарежда до множеството национални и международни награди с които родната атракция на архитекта и строител Георги Тумпалов спечели през последните години.

Това е филм-сказание за осъществената мечта – Замъка „Влюбен във вятъра“, който се превърна в най-посещаваната туристическа дестинация в България и промени историята на целия регион. Съвременна приказка за вятър, кръст, крале и замъци, която вдъхновява и привлича  вниманието на хората в това невероятно място.“ Така е представена лентата в сайта на организаторите на престижният международен конкурс и е още един повод да се говори за България, като атрактивна туристическа дестинация.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.