fbpx
 

Снимайте се с мебели от злато в първата завършена стая на замъка в Равадиново

Със златни мебели можете да се снимате от това лято в първата изцяло завършена стая на замъка “Влюбен във вятъра” край Равадиново. Столовете, масите и другото обзавеждане е с 24-каратово златно покритие. В първата зала на атракциона буквално ще ходите върху полускъпоценни камъни, защото подът на стаята е направен от плочки от оникс.

Името на залата е “Покоите на строителя”. Там освен с родословното дърво на собственика Георги Тумпалов и историята на Замъка, посетителите могат да се запознаят с престижните награди през годините в областта на туризма и строителството, както и да се потопят във величествена атмосфера.

Всички, които искат да посетят Замъка, могат да си купят билети с 10 на сто отстъпка от цената, ако го направят онлайн, през сайта на най-посещаваната черноморска атракция  у нас – https://zamaka.bg/reservations/.

Ако искате „Влюбен във вятъра“ за поредна година да е сред призьорите в конкурса за световните Оскари в туризма и България да е на световната туристическа карта – регистрирате се с Вашият емайл тук:
https://www.worldtravelawards.com/register

След потвърждаване на регистрацията системата ще във върне автоматично на страницата за гласуване, където трябва да изберете: VOTE >> EUROPE >> Europe’s Leading Tourist Attraction >> Castle In Love with the Wind, Bulgaria.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.