fbpx

Grand Hotel Primoretz в Премиум лигата

Grand Hotel Primoretz в Премиум лигата на Wellness & SPA хотелите в Европа

Ръководството и персоналът на петзвездния гранд в гр. Бургас имат причина за радост и удовлетворение от своята работа. След като още през 2010 г. хотелът бе сертифициран от Европейския Одитен Институт за Уелнес и Спа /EAWS/, през м. юни 2014 г за втори път заслужи и защити получената награда.

Като първи и единствен сертифициран от Европейския Одитен Институт за Уелнес и Спа /EAWS/ със седалище в Бад Вилдунген, Германия, Гранд Хотел и Спа Приморец достигна етап „Premium Selection SPA“. За да получи първа категория на Европейския Сертификат за качество, 5-звездното бижу отговори успешно на 850 изисквания. Това е единственият в Европа международен институт за стандартизация и развитие на спа и уелнес центрове и е най-авторитетната оценяваща организация в света. В Института работят всепризнати специалисти предимно от Германия, Швейцария и Австрия. Те притежават т. нар. „публичен печат“, обвързан със стандартите на TUV Rheinland.

Анонимното посещение и всеобхватен преглед от специални одитори потвърди изпълнението на всички критерии за сертифициране – качеството на услугите, ориентираност към гостите, компетентност, качество на храна, съоръжения и услуги, ниво на обслужване на стаи, рецепция и много други. Специално внимание беше отделено на  Спа Център „6th Sense” и предлаганите от него терапии, масажи, уелнис и спа услуги. За екипа на хотела качеството и отличното обслужване стоят в основата за добрата атмосфера. Целта е да се отговори на високите очаквания на гостите и то на разумни цени. От хотела обясниха, че Grand Hotel Primoretz принадлежи не само към най-добрите хотели в България, но и заема видно място в “ Шампионската Лига “ на европейските хотели.

За да осигури постигането на поставените цели, екипът на Grand Hotel Primoretz наема международен независим одит с одитори, натрупали богат опит при сертифициране в рамките на Европа и извън нея. Главният одитор и заместник директор на Европейски институт Хорст Порала обясни, че рядко е срещал сравнително нов хотел, който за кратко време да достигне и утвърди повторно “ Премиум “ сертификат за качество.

Почивка в България, Grand Hotel Primoretz

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.