fbpx
 

Пуснаха круизи по гръцките острови срещу 259 евро на човек

В цената няма скрити такси, а самостоятелно пътуващите в каюта не плащат за двама

Тридневни и четиридневни круизи по гръцките острови на цени започващи от 259 евро на човек с всичко включено в цената и без скрити такси предлага на българския пазар от март до октомври компанията Celestyal Cruises. За тези, които искат да разгледат повече, да имат време и за нощен живот на Санторини и Миконос например или да обиколят три континента само с едно плаване, има и опция за по-дълги, 7-дневни круизи. Цените варират според продължителността на пътуването и избраната каюта.

Добрата новина е, че предварително знаете крайната сума за приключението, което купувате. Защото в цената влиза не само плаването, храната и анимацията на борда на кораба, но и две екскурзии, напитките по време на престоя ви и дори бакшишите. Обичайно круизните компании предлагат оферти без включени питиета на борда и със задължителна дневна такса благодарност към персонала, която се плаща допълнително при настаняване. В случая подобни скрити такси няма и направо получавате крайна оферта за ваканцията ви. Естествено, има и опции за допълнителни екскурзии.

Изключетелно привлекателна е политиката на Celestyal Cruises относно самостоятелно пътуващите. Обичайно, както всички, които си падаме по соло пътешествията, на индивидуалистите и на останалите без компания по една или друга причина, им се налага да доплащат почти двойно. На круизите в Средиземноморието, както и по маршрута, включващ посещения на три континента, самостоятелно пътуващите или не добплащат въобще за това, че са настанени сами в двойна каюта, или оскъпяването на воаяжа им е минимално – до 10-15 на сто от цената на пакета. Това заяви търговският директор на круизната компанияа Лесли Пиден.

Сред другите екстри, ако изберете Celestyal Cruises е и фактът, че флотата им се състои от малки и средно големи кораби, което им позволява да посещават пристанища, които други компании не успяват. По-малките съдове предполагат и повече пространство, тъй като гостите са по-малко. Специално за българския пазар освен тръгване от Атина е предвидено и отпътуване за круиз от пристанището в Солун, като ако стигнете до там с кола, от компанията ви осигуряват и паркинг на изгодна цена.

Най-търсен на българския пазар към момента е 7-дневният круиз, който тръгва от Солун и посещава Кушадасъ, Родос, Крит, има нощувки и повече от денонощие престой в Санторини и Миконос, продължава към Милос, Атина и завършва в Солун. Интерес има и към едноседмичния круиз на три континента с маршрут Атина, Кайро (Египет), Ашдод (Израел), Лимасол (Кипър), Родос, Кушадасъ и се връща отново в Атина. Компанията предлага и Коледни и Новогодишни круизи, които при желание, свободно време и достатъчно средства могат да се съчетаят и в дълъг 18-дневен празничен круиз. 

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.