fbpx
 

Тангра и Миленко Матиевич за Грийн Рок Фест в Русе

За поредна година в Русе ще се проведе Грийн Рок Фест на 15-ти септември. Целта на фестивала е да даде поле за изява на млади групи, запленени от жиците и рока. Деветото издание на събитието ще започне от 17 часа на площад „Свобода“ в града край Дунав. Входът е безплатен.

Освен млади групи от България, Сърбия и Румъния на сцената в Русе ще се изявят и легенди на българската и световната рок сцена. Сред гостите на феста е Миленко Матиевич, познат още като Майкъл Матиевич. Американският певец от хърватски произход е фронтмен на група Стийлхарт. Познат е с изключителния си гласов диапазон.

В Русе публиката ще зарадват и българските рок легенди от група „Тангра“. В Русе ще се изявят обичаните от поколения Константин Марков, Станислав Сланев – Стенли, Йордан Ганчев и гост-музикантите Иво Чалъков и Стефан Попов от „Гравити Ко“. Сред хитовете на групата са песните „Нашият град“, „Богатство“, „Любовта, без която не можем“.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.