fbpx
 

С хакуна матата, воден салют и подаръци посрещнаха туристите от първия чартър до Кения

С типичния африкански поздрав Хакуна Матата, воден салют, типични песни и танци и подаръци посрещнаха туристите в Кения на първия чартър до африканската страна на туроператора Абакс. Местните медии проявиха интерес към българските гости  и очакванията им от престоя.

За първи път Кения става толкова достъпна, предвид директния чартърен полет и много изгодните цени. По програмата Кения от А до Я цените започват от около 2600 лева за седмица в 4-звезден хотел на база „ол инклузив“ и 3400, в случай,че към програмата е включено и сафари с две нощувки в луксозен лодж.

Допълнителните екскурзии включват морско сафари с разглеждане на цветни корали и при късмет плуване с делфини и костенурки, запознаване с културата, традициите и занаятите на местни племена и друго приятни изживявания.

Туроператорът Абакс не работи с крайни клиенти, но програмата Кения от А до Я можете да намерите в офисите на по-голяма част от туроператорите в цялата страна. Това ще е новият хит след Занзибар,категорични са туристите само няколко часа след кацане в африканската страна,в която температурата в момента е около 30 градуса, а часовата разлика само 1 час.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.