fbpx
 

Хотел Хеброс в сърцето на Стария Пловдив

Ако искате да се потопите в сърцето на Стария Пловдив без това да означава раздяла с достиженията на цивилизацията, горещо ви препоръчваме хотел „Хеброс“. Той се помещава във възрожденски къщи, строени от богати търговци преди 200 години. Всяка стая в него е различно декорирана, но задължително с автентични мебели. Изненада пък са модерните бани, които се крият буквално в долап в стената. Общо стаите са десет на брой.

В хотела е предвидено дори място за гости на туристите, където на спокойствие да послушат музика на старинния роял Бергер. И не бива да се изненадате, че в хотела се говорят най-различни езици, тъй като мястото е предпочитано от дипломати, бизнесмени и туристи от цял свят. Хотелът е на пешеходно разстояние от забележителностите в Стария град на Пловдив и от централната част.

И ако е сигурно, че ще се влюбите в стаите, не знаем с какви по-силни думи да опишем емоциите, които ще почуствате ресторанта на хотела. Съветваме ви да си направите резервации, защото в заведението обядват и вечерят не само гостите на възрожденските къщи. А е сигурно, че ще си оближете пръстите и ще си намирате повод да посетите Пловдив, само за да опитате вкусните ястия в хотел Хеброс.

Менюто е различно всеки ден, тъй като собствениците държат да предлагат само качествени ястия от пресни продукти. Въпреки ограничения брой салати, предястия и основни ви гарантираме, че със сигурност ще има нещо по вашия вкус. Дори да сте на непосилна диета, която ви кара да избягвате заведенията по принцип.

Няма да препоръчваме определени ястия, просто защото всичко си заслужава да бъде опитано. Ресторантът разполага и с добра листа от вина. И за да се убедите, че това не е реклама, нито думите ни са преувеличени ви съветваме – стягайте куфарите към Пловдив.

Сподели статията
Автор

piggyschwainhen@gmail.com

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.