fbpx
 

Строят хеликоптерна площадка на петзведния хотел Парадайз блу в Албена

Най-богатите туристи ще могат да пристигат в новият петзвезден хотел Парадайз Блу на курорта Албена и със собствените си хеликоптери. За целта вече се изгражда и специална площадка. Новопостроеният хотел на мястото на досегашните Доростор и Камелия се намира непосредствено до плажа и ще отвори за първи път през това лято.

В 11 от 233-те му стаи гостите ще имат достъп и до собствени басейни към предлаганите апартаменти. За останалите ще остане насладата от общия басейн с олимпийски размери и уникалния спа център. С “Парадайз Блу” Албена планира да се превърне и в лидер у нас в сектора на конгресния туризъм. В хотела ще функционира модерна конферента зала с капацитет 500 души, подходяща за провеждане на семинари, конференци и балове.

Инвестицията в новото бижу на Албена ще е в размер на близо 25 милиона лева. Хотелът ще е в непосредствена близост както до търговската алея, така и до плажа в курорта, на 100 метра от игрище за миниголф и на километър от аквапарка на Албена “Аквамания”.

През това лято гостите на курорта ще бъдат настанявани и в изцяло обновени студиа в четиризвездния хотел „Гергана“, който също се намира непосредствено до необятната плажна ивица на Албена. Още през април ще заработи и новият супермодерен тенис център в курорта с 13 корта, с настилка шамот. В Батовската долина заедно с немски туроператор ще се изгради конен център. В долината се предвижда и изграждането на голфигрища, тенисцентрове.

За лятото на 2018- та година пък се предвижда на мястото на търговския център в Албена да бъдат изградени петзвездни студиа. Предстои и пълен ремонт и разширяване на хотелите „Елица“ и „Арабела Бийч“. Освен това в курорта ще запачне изграждането на още един петзвезден хотел на мястото на настоящия „Кардам“ и ремонт на боулинг залата. За 2019-та път трябва да е изцяло обновен и символът на Албена – хотел Добруджа.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.