fbpx
 

Детска дискотека в Банско за деня на снега

С детска дискотека ще завърши вълнуващия детски празник в Банско на 15-ти януари, когато в курорта ще отбележат световния ден на снега. Програмата ще започне със състезание по дърпане на въже, надбягване с чували и още много вълнуващи зимни игри. Купонът ще е на Бъндеришка поляна. Целта на празника е да запали децата по зимните спортове.

На 15-ти януари ще е и празникът в Пампорово, на ски център Студенец. На него децата ще се радват на много зимни игри с шейни, слалом и стрелбище със снежни топки. Купонът ще завърши с огромна торта.

Ден по-рано децата ще могат да се насладят и на празника в Боровец, където през целия ден ще могат да се забавляват абсолютно безплатно и да получат цялата нужна зимна екипировка за това в детския парк “Борокидс”.

На 21-ви празникът ще бъде отбелязан и на Витоша. Тогава всеки ще може да участва в конкурс за най-голяма снежна топка, най-интересен снежен човек или да се наслади на състезанията на планински колела върху сняг.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.