fbpx
 

Ваканция в България с чисто море и гледка към плуващи делфини

Да почиваш в луксозен и чист хотел с гледка към бистро море, играещи в него делфини, спокойствие, зеленина и безопасен плаж с плитки води и без вълни. Кой не си мечтае за подобна идилична ваканция, която на всичкото отгоре да не изпразни банковата му сметка? Оказва се, че не е нужно да пътувате до другия край на света, за да си позволите подобно удоволствие. Достатъчно е да се качите на колата, да натоварите плажните принадлежности, децата, любимия или пък само няколко книги и да се отправите към хотел „Парадайз Бийч“, който се намира над плажа Робинзон между курортите Свети Влас и Елените.

 

Paradise-Beach

Хотелът е предпочитан от семейства с деца заради забавленията и от двойки, които търсят спокойствие. Чудите се как се съчетават двете опции ли? Ами чудесно. На първо място хотелът има няколко крила, които са нискоетажно строителство и над 90 на сто от стаите са с гледка към морския залив. Анимацията за децата е пред басейна, продължава през целия ден, а вечер има и кратка програма, така че наследниците ви хубаво да се изморят преди сън и да ви оставят малко време да се насладите на спокойни вечери.

 

Paradise-Beach

 

В крилата от другата страна на рецепцията настаняват хората, които нямат малчугани и търсят повече спокойствие. Така че реално хотелът предлага за всекиго по нещо. Ако имате малко късмет, докато слизате на закуска в общия ресторант или просто се наслаждавате на панорамата можете да видите как си играят или гонят риби за да похапнат делфини в залива. Тъй като почивам там през последните години неизменно мога да ви кажа, че от едноседмичната ни ваканция винаги поне в един от дните сме виждали делфини. Обичайно около 8-9 часа сутринта.

 

Храната е на база „ол инклузив“, като се предлага разнообразие от ястия и напитки при спазване на хигиенните норми, така че да не се притеснявате, а да се насладите на ваканцията си. Предвидени са няколко междинни хранения, късна закуска за поспаливците, питиета през целия ден, както и сладолед за малчуганите от сутрин до здрач. Ако не сте почивали досега в „Парадайз Бийч“ ще се убедите, че мястото наистина е райско, както говори и името му. Плажът Робинзон е с полегат бряг, който ви позволява да влезете плавно до дълбочина, която ви е комфортна. Предимството е, че заливът е закътан и дори когато в близкия Слънчев бряг има огромни вълни, пред хотела те са съвсем малки.

В момента можете да ползвате и 15 на сто отстъпка от редовни цени за юли и август, ако резервирате през сайта на хотела.

Paradise-Beach

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.