fbpx

HolidayCheck награди Majestic Beach Resort и Club Hotel EVRICA BEACH

HolidayCheck е най-големият и независим интернет портал за туристически оценки в немскоговорящия свят. Наградата HolidayCheck Tophotel е уникална и е от изключителна важност за туристическите обекти, на които е присъдена, защото тя се връчва на най-предпочитания хотел във всяка категория – общо на 332 хотела в целия свят. Това е „награда на публиката” – основавана е изцяло на мнението и оценката на туристите както за условията в съответните хотели, така и относно нивото на удовлетвореност от получените услуги.

За шести пореден път HolidayCheck раздаде своите награди. За наша гордост сред наградените са и българските хотели Majestic Beach resort и Club Hotel EVRIKA BEACH на Слънчев бряг.

Majestic Beach resort е в челната десятка на най-известните хотели в света! Отличията му са в няколко категории.

За първи път HolidayCheck даде наградата HolidayCheck Tophotel Award за любим хотел на пътуващите и тя е за Club Hotel EVRIKA BEACH. Тази награда отразява цялостното представяне на хотела, както и безспорното удоволетворение на гостите, посетили комплекса.

Club Hotel EVRIKA BEACH бе отличен и за НАЙ-ИЗВЕСТЕН ХОТЕЛ В РЕГИОНА СИ (Most popular hotel in its region), което е заслуга само и единсвено на множеството доволни клиенти и на високия рейтинг, с който са го удостоили.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.