fbpx
 

Минералната вода в петзвездния Арте хотел във Велинград подмладява

Ако искате да се подмладите, да се почувствате като истинска звезда или просто да се отпуснете в приятна обстановка, изберете петзвездния хотел Арте във Велинград за вашата ваканция. Причините за това могат да са няколко, но не е за пренебрегване действието на минералната вода в басейните и спа ценътра на хотела. На първо място водата в Арте хотел подмладява и разкрасява, а  и може да ви помогне в лечението на различни болести на стомашно-чревния тракт, белодробни и ставни заболявания и гинекологични проблеми.

В спа центъра можете и просто да релаксирате. Както във вътрешния басейн, който е свързан с външния такъв, така и с помощта на множеството глезотии в  него. Можете да избирате между билкова, финландска и инфрачервена сауна, солна или арома парна баня, хамам, външни и вътрешни джакузита, топила, релакса зона, романтичния басейн Ротонда с 10-ина джета, ледена стая. Естетвено можете да се насладите и на редица разкрасителни процедури и масажи в Дзен спа към хотела.

Китайски масаж, ломи ломи, аромотерапия и лечебни процедури са само част от глезотиите в центъра. За малчуганите пък работи детския басейн. Естествено не е за подценяване и обстановката в хотела – решена основно в дърво  и естествени материали. Както подсказва и името на хотела един от фокусите му е да предлага на ценителите изложби с художествени произведения за разглеждане и покупка. Главният готвач пък ще ви омайва сутрин и вечер с невероятни специалитети от полезни и еко продукти.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.