fbpx
 

Хотел Голдън Лайн в Златни пясъци вече отоплява външния си басейн

Откритият басейн на хотел Голдън Лайн в Златни пясъци е един от най-големите в курорта. Вече външният басейн има и още едно предимство – той се отоплява. Така че гостите на хотела могат да плуват и релаксират в него, независимо от температурите навън. Басейнът ще работи от април, до края на октомври, независимо от атмосферните условия.

Хотелът ще работи за Великден 2017 г., като ще е отворен за посещения от 14-ти до 17-ти април. Апартхотелът предлага пакети „всичко включено в цената“. В салона за дегустации на  „Голдън лайн“ можете да опитате и отбрани вина, като при избора ще ви помага професионален сомелиер.

Ресторантите предлагат богато меню, като освен такъв за предплатени пакети с меню от европейската кухня, в хотела работи и ресторант с фокус върху морската кухня. Не пропускайте да посетите и спа центъра, в който можете да се отдадете на релакс с помощна на специалисти, или да се освободите от грижите в турската баня, финландската сауна, фитосауната, релакс зоната или хидромасажната вана.

hotel-golden-line-golden-sands-heated-pool
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.