fbpx
 

Хотел Лъки Банско има нов спа център

С изцяло модернизиран спа център вече посреща гостите си петзвездният хотел Лъки Банско в едноимения планински курорт. Посетителите ще могат да се потопят в първите три биобасейна в Банско. При пречистването на водите им не се добавя токсичен хлор, а то се извършва чрез йонизация, електролиза с морска сол и ултравиолетова светлина. Единият басейн е с подводна музика и хидроджет, а другите два са детски и солен.

Посетителите в спа центъра могат да се насладят и на ледена стая с истински снеговалеж, стая за релакс, облицована с хималайска сол, две финландски и една радиочестотна сауна, три парни бани, хамам за индивидуални терапии, джакузи и шокова вана, солариум, фитнес център, масаж с рибки Гарра Руфа, терапевтична вана с възможност за 25 различни процедури. Или да резервират индивидуална парна баня, водно легло с  душ Шарко,  терапия с лечебна кал или водорасли или хромотерапия с 6 различни цвята.

Можете да се подмладите и с терапията на холивудските звезди  интрасютикълс. Това всъщност е безиглена кислородна мезотерапия, която изглажда бръчките и хидратира в дълбочина, а ефектът е видим дори след първата процедура. Освен това гостите на спа центъра могат да пробват радиочестотни и ултразвукови терапии, различни масажи и козметични процедури. Новият и старият спа център обаче ще са недостъпни за клиенти между 11 и 20 декември, за да се извършат последните детайли по промяната. Клиентите, които закупят почивка за този период ще получат 10% отстъпка от цената като компенсация. След 20-ти декември пък гостите ще се радват на услугите на новия спа център.

От хотела са предвидили и отстъпка за пакетите си за семейна ваканция, Нова Година и Коледа. Между 15% и 30% по-малко ще платите, ако резервирате за период от 3 до 7 дни. Сред екстрите, които хотелът предлага са още възможността да закупите редовна или ВИП ски карта от рецепцията, вместо да чакате на лифта и за това. От Лъки Банско са предвидили безплатен транспорт до лифта за гостите си на всеки 15 минути и директно до пистите три пъти дневно.

Резервирайте хотели в Банско
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.