fbpx
 

Хотел „Макси“ във Велинград отваря отново на 18 март с нов собственик

Един от най-луксозните и предпочитани хотели в спа столицата на Балканите Велинград – „Макси парк хотел и спа“ ще отвори врати за посетители отново на 18 март. 5-звездното бижу на една от най-предпочитаните през последната година родни дестинации вече е с нова собственост. То става част от хотелската група, която притежава и два хотела в Сандански – 5-звездния спа хотел „Медите“ и апарт хотел „Ботаника“.

Като комплимент към своите лоялни гости до 18 март всеки, който резервира престой в хотел „Макси“, ще получи отстъпка от цената. Ако избраният период включва делнични дни тя ще е 20 на сто от цената на рецепция, а при резервация за уикенда намалението ще е 10 на сто от цената.

5-звездният хотел е разположен в боров парк, на най-високото място във Велинград с панорама към спа столицата на Балканите. Хотелът е един от малкото, които имат два напълно самостоятелни минерални източника с различен лечебен състав. Двата външни басейна, три вътрешни такива, единият от които е със солена вода и огромният спа център ви гарантират не само релакс, но и възможност да се разделите с редица болежки, тъй като минералната вода лекува заболявания на опорно-двигателния апарат, на нервната система, обменно-ендокринни заболявания, на бъбреците и пикочните пътища, на храносмилателните и на дихателните органи, гинекологични, съдови и кожни заболявания.

Изненада за гостите на хотела е, че един от двата ресторанта в него ще предлага гурме родопски специалитети, като менюто ще е дело на един от най-известните български кулинарни експерти и готвачи. От хотела обещават да залагат и в двете заведения за хранене на пресни, екологични и местни продукти. В уиски бара ще се предлага разнообразие от квалитетни питиета, включително и селекция от дестилерията Macallan известна, че нейните алкохолни произведения винаги достигат рекордни цени при аукциони по света.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.