fbpx
 

Хотел „Нимфа“ в Ривиера отваря изцяло обновен

Хотел „Нимфа“ в курортния комплекс Ривиера вече е изцяло обновен и отговаря на категоря 4 звезди. Мястото е обичано от български и чужди туристи заради спокойствието, запазената природа и непосредствената му близост до плажната ивица. Като плюс за ваканцята са и безплатния чадър и шезлонг, който ползва всеки турист на брега.

Ако резервирате лятната си ваканция в хотел „Нимфа“ ще можете да ползвате напълно безплатно и открития минерален басейн пред четиризвездния хотел „ Лотос“. Както и закрития минерален басейн в спа центъра на петзвездния хотел „Империал“ в Ривиера.

Хотелът работи само с пакети „всичко включено в цената“. Така всеки може да се наслади на вкусните традиционни български специалитети и отбрани ясти от международната кухня. Организират се и тематични вечери. Във всички стаи гостите могат напълно безплатно да ползват и интернет. В хотела обаче не можете да почивате със своите домашни любимци.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.