fbpx
 

Хотел Св. Георги – медикъл спа в Поморие е известен с перфектно качество и вкусна храна

Подмладете се чрез процедурите с лечебна кал и луга

Когато питаме местните къде е най-вкусно да хапнем в Поморие в 90 на сто от случаите ни упътват към ресторанта на хотел Св. Георги – медикъл и спа. И това никак не е случайно, защото ястията там са за ценители, а феновете на прясната риба дълго ще говорят за черноморския вкус. Насладите за небцето далеч не са единствената почивка да си подарите почивка в хотела в сърцето на стария Анхиало. Целогодишно тук ще ви посрещнат, а и изпратят като приятели.

Хотелът е на първа линия и предлага гостоприемство, което ви кара да се чувствате ама наистина специален. Освен че рано сутрин можете да напълните дробовете си с мириса на море и да подишате лечебните му йодни изпарения, в Св. Георги можете да съчетаете релакса и с грижа за здравето или просто да си подарите подмладяващи процедури. При това с най-големите богатства на Поморие, които са го превърнали в притегателен център за млади и стари от древността та до днес.

Специалистите в балнеоцентъра на хотела ще ви препоръчат процедури според това дали търсите облекчение на болежки, искате да повишите имунитета си или пък да се насладите на малко спокойствие. И всичко това благодарение на най-големите богатства на Поморие – лиманната кал, лугата, солта и морската вода.

А за качеството бди буквално цяла фамилия, защото хотел Св. Георги се управлява от няколко поколения от семейство Тръпкови, които освен че създават приятели вместо да посрещат просто клиенти, залагат името си като гаранция за перфектната услуга, която ще получите. Неслучайно голяма част от почиващите в хотела се връщат отново и отново.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.