fbpx
 

20 % отстъпка в хотел Uva Nestum Wine & Spa

20% отстъпка от цената ще получите ако резервирате две и повече нощувки в петзвездни хотел Uva Nestum Wine & Spa край Гоце Делчев. Ако пък изберете да прекарате повече време в луксозното място, което вече е е прочуто с вкусната си храна, прекрасни си спа център и любезното обслужване, отстъпката ще достигне до 25%.  Офертата е валидна до края на годината.

Ако пък решите да резервирате престоя си месец по-рано, тогава цената пада с 30 %. Причина да посетите хотел Uva Nestum Wine & Spa е и спа центъра с био басейн, в който водата се пречиста без хлор и затова престоят в него е удоволствие дори и ако продължи през целия ден. Работното време на спа центъра, парната баня и сауната е от 9 до 21 часа, така че да имате достатъчно време да се насладите на почивката си.

Тъй като към хотела има и собствена винарна, която също носи името Uva Nestum можете да се насладите на истински елексири, направени с любов. В ресторанта пък можете да опитате домашни специалитети като супа от петел или заешко, като повечето от използваните продукти са отгледани в стопанството към хотела.

Помислено е и за най-малките, за които има анимация през деня. Те могат и да поспортуват в детския  фитнес или да се радват на сърничките и зайците, отглеждани край хотела. Или пък да се разходят заедно с родителите си край местните забележителности или из горите на Родопите, Пирин и Славянка.

Само на една ръка разстояние ще са ви архитектурните резервати Лещен, Ковачевица, Долен и Делчево. Както и руините на древния град Никополис ад Иструм. За любителите на шопинга препоръчваме магазините за обувки в Гоце Делчев и Хаджидимово, които отдавна също са се превърнали в атракция заради ниски цени и добро качество.

Можете да разгледате и природни забележителности като Синия вир, пещерата Ризова дупка, скалния ритуален комплекс Кози камък. Да посетите уникалната църква на село Тешево или да се потопите в минералните извори на Огняново. И за да се ориентирате сред многобройните местни забележителности още с ключа за стаята си в Uva Nestum Wine & Spa получамате карта с атракциите в региона.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.