fbpx
 

Ледената пързалка на езерото Ариана ще работи денонощно

Ледената пързалка на езерото Ариана в София вече работи. И през тази година тя ще е денонощна и  всеки може да се забавлява на нея до края на март. Рингът е с площ от 1 400 кв. м. и е най-големият на Балканите. Входът за нея е 5 лева, а още 4 лв. трябва да платите, ако решите да наемете кънки от там.

През тази година 400 чифта кънки ще се отдават под наем. Пързалката ще може да се ползва напълно безплатно всяка сутрин 8.00 до 9.30 ч. от децата от общинските детски градини и училища. За начинаещите на леда специалистите препоръчват да се държан близо до мантинелата и да бъдат внимателни. Естествено шапката и топлото облекло са задължителни.

Преди дни заработи и ледената пързалка в Пловдив. Цената й е 5 лева за час и половина каране. В нея обаче влиза е наем на кънки. Площта на пързалката е1 400 кв. м. Работното време е всеки ден от 10 ч. сутринта до 22 ч. вечер. А обувките, които можете да наемете са с размери от 23 до 47. На нея можете да тренирате и ако сте професионалист, защото освен инструктури за начинаещите на площадката ще работят и професионални треньори.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.