fbpx

PrimaSol Ralitsa Superior Aquaclub ви очаква

PrimaSol Ralitsa Superior Aquaclub ви очаква

Хотел PrimaSol Ralitsa Superior Aquaclub в курорт Албена е един обектите, който ще бъдe основно реконструиран през 2014 година. От тази година той се присъединява към немската верига PrimaSol.

Хотелът е разположен в парковата част на комплекс Албена и след модернизацията си ще предлага луксозни и комфортно обзаведени стаи, които ще отговорят на категория 4 * по всички евростандрати. Напълно обновени интериори ще имат не само стаите, но и лоби бара, фоайето и коридорите.

Всеки гост, който ще бъде почива в хотел PrimaSol Ralitsa superior Aquaclub или друг хотел от веригата PrimaSol ще има безплатен вход до всички водни атракции в строящия в близост аквапарк Аква мания. Паркът ще се простира върху площ от 40 00 кв.м. и ще предлага най-атрактивните и висококачествени водни съоръжения и пързалки в България. На гостите на PrimaSol Ralitsa Superior Aquaclub  ще се предоставя безплатен транспорт до плажа, в цената ще бъде включен безплатен интернет, шезлонг и чадър на плажа, както и безплатно ползване на басейните в района. Всички тези условия ще гарантират не само прекрасна и спокойна атмосфера на туристите, но и перфектна лятна почивка през 2014 година.

Изберете за своята почивка през 2014 година хотел PrimaSol Ralitsa Superior Aquaclub.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.