fbpx

Невероятен успех за баркентината „Роял Хелена” на Средиземноморска Тол Шипс Регата 2013

Невероятен успех за баркентината „Роял Хелена” на Средиземноморска Тол Шипс Регата 2013

Royal Helena

Royal Helena

Изключителен успех завоюва ветроходът „Роял Хелена”  при участието си на Ликамобил Средиземноморска Тол Шипс Регата 2013, провела се от 21 септември до 7 октомври в Средиземно море.

При силна конкуренция от 40 ветрохода и яхти българският екипаж начело с капитан Димитър Генчев спечели две втори места от двете гонки в клас „А” и трето място в генералното класиране. От години друг български кораб не се е радвал на подобен успех като завоювания.

Баркентината „Роял Хелена“ е построена от  фирма „Топ Сейл” ООД с цел популяризиране на ветроходството. През летния сезон всички туристи на КИТТ имат възможността да се любуват на прекрасния ветроход при участие в организираните на него морски екскурзионни мероприятия.

Резервация и настаняване в хотели в България

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.