fbpx
 

Снимат индонезийски сериал в Замъка „Влюбен във вятъра“

Индонезийски сериал се снима в Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново. Според сюжета в деня на сватба в Замъка майката на младоженеца вижда на ръката на булката татуировка и познава изгубената си преди 15 години дъщеря по време на цунами. Каква небивала семейна драма очаква българските зрители ще видим благодарение на международната продукция на Боливуд с участието на Роберт Бейкър, Ирландия и Мисис Индия: Малика Билупати в ролята на майката.

А кои ще бъдат двамата в главните роли ще разберете от кастинга за актьори, който ще се проведе на 8-ми август в замъка „Влюбен във вятъра“.

ravadinovoСнимките на сериала KEAJAIBAN KASTIL (Магията на замъка) започнаха на райският остров Калимантан в Индонезия и ще продължат в Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.