fbpx
 

Надуваем замък, музика и отстъпки за деня на снега в Банско

Много изненади очакват туристите на Бъндеришка поляна за Световния ден на снега в Банско. Той ще бъде отбелязан на 20-ти януари в зимния ски курорт Банско. Организаторите на празника са предвидили забавления и изненади за всички възрасти. Децата ще могат да се възползват от офертата да карата ски само срещу 1 лев, колкото ще струва за младежите до 12 години ски паса на този ден.

Гостите на ски зоната ще могат да се забавляват с надуваем замък и музика. Организаторите ще изненадат туристите и с вкусни лакомства и топли напитки. Събитието е част от кампанията на Международната ски асоциация и е под надслов „Доведете децата при снега“.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.