fbpx

Представители на КИТТ ще участват в туристическите борси Holiday Market International Tourism Fair (ANAT) и TTR

Представители на фирма KИТТ  ще вземат участие в международните туристически изложения Holiday Market International Tourism Fair, организирано от ANAT (17.03.11 – 20.03.11)и ТТR (31.03.11 – 03.04.11), които се провеждат през март в Букурещ. Двете туристически борси са мащабни събития в сферата на туризма.

Второто издание на Holiday Market International Tourism Fair, организирано от ANAT, събира като изложители туристически агенции, авиокомпании, застрахователни компании и здравноосигурителните дружества, асоциации за насърчаване на регионалния туризъм, туристически бюра и представители на много държави, международни партньори, представители на местните власти.

Пролетното издание на туристическото изложение ТТR’2011 събира туристически агенции, туроператори, професионални сдружения, организатори на конгреси и бизнес пътувания, СПА курорти и туристически комплекси, хотели, хостели, предприятията, предоставящи услуги на заведения за обществено хранене в областта на туризма, фирми за финансови услуги и застраховане, информационни технологии и резервационни системи, образование и обучение в областта на туризма, култура и развлечения, издателски къщи и публикации.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.