fbpx
 

Състезание по редене на пъзели в Асеновград

За първи път в Асеновград ще се проведе състезание по редене на пъзели. Началото на състезанието е обявено за 12.30 часа на 3 февруари, а краят му – за 17 часа. Мястото – улица „Изложение“. В надпреварата ще бъдат допуснати пет отбора за участие, като всеки от тях може да има 3-4 състезатели. Всеки от кандидат-шампионите плаща 4 лева за участието си в конкурса, а след това наградата от събраната сума получава отборът победител.

jigsaw puzzel

Пъзелите, които ще трябва да бъдат наредени са с големина от по 1000 части, а жребий ще отреди кой тим коя картина трябва да получи. Времето за същинското състезание е 4 часа. Ще спечели отборът, който първи успее да нареди пъзела си или този, който за 4 часа успее да постави на правилното им място повече парчета. Организаторите от Центъра за местни инициативи и развитие обещават състезанието Пъзел Ултра да се превърне в традиция.

jigsaw puzzel
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.