fbpx
 

Капана Фест започва в Пловдив

Капан за ценителите на хубавата музика, добрата литература и българските традиции за поредна година ще щракне в Пловдив между 1-ви и 3-ти юни. Тогава в града под тепетата ще се проведе поредното издание на Капана Фест Лято 2018. Музиката по време на купона ще звучи от цели 5 сцени, като всеки ценител със сигурност ще намери своя ритъм на сърцето. Ще можете да чуете младите таланти на България и добили вече попуялярност гост-изпълнители.

За всички любители на винила ще работи и пазар за грамофонни плочи. Феновете на писаното слово ще могат да запалят децата си по книгите в литературния кът, да се запознаят с талантливи поети и дори да спечелят награди със свои разкази представени пред публиката на фестивала.

Ако искате да се върнете към корените си ще можете да го направите наслаждавайки се на произведенията на над 120 занаятчии и модерни арт творци. Както и да си купите здравословни храни и напитки. Или пък шедьоври на уличната мода. Феновете на 7-то изкуство ще могат да изгледат филми на талантливи автори и да се запознаят с независими режисьори.

Предвидена е и зона за спорт със стена за катерене, батут и уникална човешка джага, която освен всичко ще събира средства за благотворителност. Естествено няма да липсват и вкусни предложения за хапване и пийване. Програмата на фестивала вече е качена в сайта на събитието заедно с карта, която да ви ориентира из дебрите на Капана.

Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.