fbpx
 

Kavarna Rock Fest става на 10 години

2015 година е юбилейна за Kavarna Rock Fest, фестивалът който няма пропусната година от създаването си. Три невероятни концерта в края на юни с най-добрите рок групи от Европа и Щатите ще зарадват феновете на най-известния рок фест в България.

Twisted Sister са първият обявен хедлайнер, което не е случайно – през 2006-та – година на раждането на феста в Каварна, това е култовата американска банда, подкрепила начинанието. Сега изпълнителите на вечните  I Wanna Rock и We’re Not Gonna Take It, ще се върнат в България за юбилея на фестивала и превръщането му от местен фест в най-голямото рок събитие в България.

Вторият хедлайнер на Kavarna Rock също вече е определен. Това ще са холандците от Within Temptation. Групата е създадена през 1996 година от китариста Роберт Вестерхолт, а стилът се оформя постепенно като симфоничен метъл.

Други участници във феста са UFO, Candlemass, HammerFall и Unisonic.

Заповядайте в Каварна!

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.