fbpx

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско с награда от World Travel Awards 2012

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско с награда от World Travel Awards 2012

Kempinski Hotel Grand Arena Bansko

Kempinski Hotel Grand Arena Bansko

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско спечели две награди, присъдени от World Travel Awards 2012 в категориите „Водещ курорт на България” (Bulgaria’s Leading Resort ) и „Водещ СПА курорт на България” (Bulgaria’s Leading Spa Resort ). World Travel Awards са създадени през 1993 година за признание на заслугите и постиженията във всички сектори на туризма и са известни по цял свят като марка за изключително качество.

Признанието в първата категория – „Водещ курорт на България” (Bulgaria’s Leading Resort ) е второ поред за хотела, след като получи първата си такава награда през 2008 година. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско води и в класацията за „Водещ СПА курорт на България” (Bulgaria’s Leading Spa Resort ).

През изминалите години хотелът спечели пет от общо девет награди в престижната категория на World Travel Awards. По-рано тази година Кемпински Хотел Гранд Арена Банско постигна TripAdvisor рейтинг 4.5 от 5 и бе награден със Сертификат за Отличие за 2012 година.

Грандиозната церемония по връчване на годишните награди на The WorldTravel Awards 2012 е едно от най-важните събития за туризма в Европа и се състоя на 6 октомври 2012 в хотел „Конрад Алгарве“ в Португалия. По време на гала вечерята Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отново беше признат от всички присъстващи като лидер на туристическия пазар.

Резервация и настаняване в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.