fbpx
 

Кранево става топ дестинация с нови луксозни хотели

Кранево се превръща в топ дестинация за семейна почивка и спа туризъм, благодарение на новите луксозни хотели, построени в курорта. Докато преди мястото бе предпочитано предимно за младежки лагери или за отдих в семейни хотелчета, сега е възможен и по-луксозен отдих на метри от плажа. Сред предимствата на Кранево естествено е разположението му. То се намира  едва на 5 км от курорта Албена и има същата прекрасна плажна ивица със ситен пясък. Разстоянието до Кранево от летище Варна пък не надвишава 50 км. Северно от селището е разположен резервата Балтата, което прави курорта подходящ и за любители на запазената природа. А най- добрата новина е, че получавате всичко това на разумни цени, много по-ниски от тези в съседните курорти.

kranevo hotels

therma palace

  Сред предимствата на Кранево е и възможността да релаксирате или да се лукевате със спа и балнеопроцедури заради минералната вода, с уникални качества. На такава разчтитат за процедурите си в хотелите Терма Палас и Съни касъл. Минералната вода има антивъзпалителен и облекчаващ ефект, подобрява метаболизма и е подходяща за лечение на болки в гърба и на гръбначния стълб. Това че хотелите са нови е и причина да са обзаведени с модерни елегантни мебели във светли тонове и като визия да са  далеч от потискащия кичозен стил, познат от строените през 90- те обекти. Therma Palace apartament 2   Therma Palace apartament 1 В хотелите и край тях работят и много ресторанти на прилични цени, които освен традиционни български ястия, предлагат още европейска и азиатска кухня. И естествено морски деликатеси. Можете да се възползвате и от офертите за различни екскурзии. Например да отскочите до музея на Варна , за да видите най-старото намерено обработено злато в света. Или да се насладите на двореца в Балчик, построен от румънската кралица Мария и известен с Ботаническата си градина. Therma Palace 5* Therma Palace garden Sunny Castle 4* sunny_castle entrance Имате и други опции и възможности за посещение на атракции. Но ако предпочитате активната почивка освен от всички практикувано край морето можете още да поиграете тенис, волейбол, да се забавлявате с билярд и боулинг, да практикувате йога или просто да извайвате мускули във фитнеса. А за тези, които искат просто да релаксират – плажът е само на две крачки. Резервирайте хотели в Кранево

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.