fbpx
 

Криско, Ъпсурт и Азис на фестивал за 8-ми декември в Пампорово

Двудневен купон очаква всички студенти, които изберат Пампорово за своя празник 8-ми декември. Курортът обещава да забавлява младежите с мащабен фестивал. Публиката ще може да се забавлява със своите любимци хит мейкърът Криско, кралят на попфолка Азис, майсторите на смислени текстове Ъпсурт, поп сезнзацията Тита, Гъмзата и Брас Шоу и балет Магаданс.

За да побере феновете на едно място ще бъде изградена ултрамодерна отопляема парти шатра. Тя ще е с големина 2 000 квадратни метра.  В нея заедно ще могат да танцуват и се веселят общо 3 000 души. Светещи барове и различни атракции очакват младежите избрали Пампорово, обещават организаторите на фестивала.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.