fbpx
 

Кубрат Пулев става рекламно лице на туризма ни

Боксьорът Кубрат Пулев и Министерството на туризма ще си партнират за промотирането на вътрешния туризъм. Известният български спортист ще бъде рекламно лице, като целта е да привлече повече българи за почивка и ваканция у нас. Промоционалният клип с Пулев бе показан премиерно на конференцията „Естествено България“ в НДК.

Kubrat Pulev tourism

На нея министърът на туризма Николина Ангелкова обяви 2019 г. за Година на българския туризъм. Ведомството ще предприеме редица мерки за увеличаване на броя на почиващите българи в родните курорти. У нас само около 25% от гостите са българи, докато процентът на вътрешните туристи във водещите туристически държави е над 50%.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и министърът на спорта Красимир Кралев изразиха подкрепата си за кампанията. Кметове от цяла България презентираха тайните богатства и места за отдих на страната по време на събитието.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.