fbpx
 

Избират Мис Кюстендилска пролет

За 51-ви път в Кюстендил ще изберат най-красивото момиче в града в конкурса „Девойка Кюстендилска пролет 2017“.  Началото на конкурса е на 18-ти март от 18:30 часа на площад Велбъжд. Традиция да се избира най-чаровното момиче датира от 1966 г. За да спечелят конкурса девойките трябва да впечатлят журите във всеки от трите кръга – с официални тоалети, спортно облекло и в народна носия.

Кандидатките за титлата през тази година са 14 и са на възраст от 16 г. до 19 г. Победителката в състезанието ще получи награда от 1 500 лв, двете й подгласнички – по 850 лв. Всички момичета ще получат като подарък и луксозните тоалети, с които се представят в конкурса, както и албуми с професионални снимки.

Публиката също ще може да избере своята любимка с смс на кратък номер 1925, като посочи номера, под който се състезава фаворитката му. Цената на смс е 1,20 лв. С ДДС. В празничната програма ще вземат участие и една от любимите изпълнителки на няколко поколения българи Силвия Кацарова, заедно с дъщеря си Теди. С песни ще впечатляват и участниците от музикални предавания Виктория Георгиева и Искрен Тончев  – Искрата. Водещи на събитието са Александър Кадиев и Петя Дикова.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.