fbpx

Хотел Laguna Beach Resort and Spa, Созопол – с награда „Златен приз 2012”

Хотел Laguna Beach  Resort & Spa, Созопол – с награда „Златен приз 2012”По време на юбилейната ХХХ-та Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо” списание „Туризъм и отдих” връчи за единадесети път традиционните  „Златни призове – 2012 г.” за лидери в туризма,  допринесли за развитието на туризма в България.

Основни критери на комисията за номинациите: 1.Висока култура на обслужване 2.Професионален мениджмънт 3.Утвърждаване на България като привлекателна туристическа дестинация 4.Създаване на положителен имидж на страната ни Хотел Laguna Beach Resort & Spa – Созопол бе удостоен със „Златен приз” за „Най-добър четиризвезден морски хотел за 2012 г.”.

Laguna Beach Resort & Spa

Laguna Beach Resort & Spa

Резервация и настаняване в  Laguna Beach Resort & Spa

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.