fbpx
 

Подарете на децата си среща с Дядо Коледа в Замъка в Равадиново

Ако искате да изненадате наследника си със среща с Дядо Коледа можете да направите това в Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново. Предварително можете да планирате рандевуто с добрия старец, който да изненада малчуганите докато се разхождат из най-посещаваната атракция по родното Черноморие. А ако сте подготвили и подаръци за децата ви, Дядо Коледа ще им ги връчи.

Цената на удоволствието за 4-членно семейство е общо 40 лева, като включва и входната такса в атракцията, която по принцип струва 20 лева за един възрастен. За трето дете над 7 години се доплащат 10 лева. Можете да спестите още от промоцията, ако резервирате билетите си през сайта на забележителността и използвате промокод ONLINE на адрес https://zamaka.bg/meet-santa-claus/ . На този адрес получавате още 10 % намаление. 

Ваучерът е валиден единствено за 14 декември, между 10 и 17 часа, като в цената се включват и неограничен брой снимки на малчуганите с Дядо Коледа и в самата атракция. Само преди дни забележителността спечели голямата награда за „Туризъм и изкуство“ на една от най-старите туристически организации в света SKAL. Поредното международно отличие за Замъка бе връчено на тържествена церемония в Рим.

Ravadinovo
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.